Lindi më 10 gusht 1940, në Filat të Çamërisë. Me vendim nr. 25, 1963, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në fazën e përgatitjes" dhe e dënoi me 10 vjet e 10 muaj burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 423
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.