Lindi më 1916, në Delvinë. Më 22 prill 1964, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 5 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet dhe heqjen e dekoratave në bazë të neneve 27 e 29 të Kodit Penal.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 196.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.