Lindi më 15 maj të vitit 1926, në fshatin Neviçisht të Korçës. Më 29 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi «armik i popullit» dhe e dënoi me 10 vjet privim lirie me punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 385.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.