Lindi më 1914, në Peshkopi. U arrestua më 19 gusht 1949. Më 12 tetor 1949, Gjykata Territoriale e Korçës e dënoi për «organizimin dhe udhëheqjen e grupit të të arratisurve», me 15 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet; dhe për «fajin e planit për t’u arratisur», me 8 vjet burg. Përfundimisht, u dënua me 20 vjet burg. Më 1956, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg dhe 12 janar 1960, iu fal mbetja e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 351
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.