Lindi në vitin 1900, në fshatin Dolan të Korçës. Më 4 mars 1949, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor se «ka ndihmuar të burgosurit për t’u arratisur nga burgu, armiqtë e popullit: Rakip Kosovën, Ali Starovën, Jakë Kolecin e Kofo Vosha», dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 759.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.