Lindi më 1913, në Tropojë. Më 18 qershor 1951, me vendim nr. 125, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim dhe furnizim të U. D. B.-së" dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 20 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë. Me dekret, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 71, FL. 66-67
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.