Lindi në Bajzë, në vitin 1890. Me vendim nr. 69, datë 9 maj 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në një grup kundërshtarësh», për «agjitacion e propagandë» dhe për «përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit», dhe e dënoi me 5 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 108.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.