Lindi më 1922, në Shkodër. Më 1 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi si "armik i popullit", me 2 vjet burg, dhe punë të rëndë. Dënimi u pezullua për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 278
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.