Lindi më 1922, në Korçë. Më 2 dhjetor 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij për motive politike në periudhën 20 maj 1948-20 tetor 1949.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 48-49
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.