Lindi më 1926, në Gjirokastër. Më 1 gusht 1972, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi "për agjitacion e propagandë" kundër pushtetit popullor, me 6 vjet burg, dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.