Lindi në Korçë, në vitin 1928. U arrestua më 16 maj 1946. Pas dy vjetësh hetuesie, më 6 janar 1948, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "armike të popullit", dhe e dënoime një vit burg. U lirua më 16 maj 1948.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 143
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.