Lindi në Gjirokastër, më 14 qershor 1932. U arrestua më 26 prill 1975, dhe më 17 korrik të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 163-164
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.