Lindi më 1928, në Borovë të Korçës. Më 7 korrik 1961, me vendim nr. 85, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 6 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 207
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.