Lindi më 1945, në Nartë, Vlorë. Më 17 mars 1965, me vendim nr. 14, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për "tentativën e tradhëtisë ndaj atdheut"  dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42, FL. 33-34
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.