Lindi më 1901, në Himarë. Më 8 maj 1946, me vendim nr. 2, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor për "krimin si armik e sabotator i pushtetit popullor" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 541-542
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.