Lindi në fshatin Kllogjen të Shllakut, në vitin 1910. U burgos dhe u deklasua “për arsye politike“.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.