Lindi në Krujë, në vitin 1921. Me vendim nr. 306, datë 8 tetor 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se «ka ndihmuar diversantët dhe u ka dhënë informacion» dhe «ka ndihmuar në arratisjen e disa personave jashtë shtetit» dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 545
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.