Datëlindja: 1918. Vendbanimi: Koshnicë, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 9 dhjetor 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër LNÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.