Datëlindja: 1913. Vendbanimi: Ballsh, Fier. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 21 korrik 1947. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 5 vite. Akuza: ka bashkëpunuar me okupatorin dhe tradhtarët

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.