Lindi më 1896, në Shkodër. Arrestuar më 29 janar 1945. Më 30 mars 1945, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "se ka qenë bashkëpunëtor i aparatit terrorist të okupatorit, drejtor burgu, nënprefekt dhe kuestor", me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtave politike e civile për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 314
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.