Lindi më 1920, në Vlorë. Më 17 gusht 1958, me vendim nr. 98, është dënuar për «agjitacion e propagandë» dhe për «sabotim», me 20 vjet burg, humbje e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 289.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.