Lind më 1921, në Vlorë. Më 23 nëntor 1954, me vendim nr. 66, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 125
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.