Datëlindja: 1883.Vendbanimi: Lushnjë, Lushnjë. Data e arrestimit: 10 maj 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë fashist dhe kundër Luftës NÇL

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.