Lindi në Shosh, në vitin 1900. Me vendim nr. 275, datë 28 gusht 1952, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në grup të organizuar", dhe e dënoi me 15 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.