Lindi më 1915, në Shkodër. Më 29 tetor 1961, me vendim nr. 167, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për ”agjitacion e propagandë”, me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 548-549
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.