Lindi më 1935, ne Vlorë. Më 25 janar 1961, me vendim nr. 5, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për krimin e tradhtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. Realisht u dënua se nuk denoncoi kushëririn e tij të arratisur, E. Çela. Në burgun e Spaçit u ridënua përsëri më 24 maj 1973 sepse u përfshi në revoltën e të burgosurve.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 248
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.