Lindi më 28 maj të vitit 1950, në fshatin Bardhoc të Kukësit. Më 21 qershor 1965, Gjykata e Rrethit të Kukësit e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie. Më 29 tetor 1968 iu fal me dekret pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 473
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.