Lindi më 1910, në Hot, Shkodër. Më 3 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si «reaksionar dhe sabotator i pushtetit», me 5 vjet burg, degradim, humbjen e të drejtave civile dhe punë të detyruar baras me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 235.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.