Lindi më 1895, në Kolonjë. Më 28 tetor 1959, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e dënoi për «tradhti ndaj atdheut» dhe për «tentativë për diversion», me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 388
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.