Lindi më 6 janar të vitit 1939, në Kavajë. Më 15 shtator 1977, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës» dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar). Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 15 tetor të po atij viti.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 758.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.