Lindi më 1906, në Korçë. Më 1 dhjetor 1947, me vendim nr. 248, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si «armik të popullit» me 7 vjet privim lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civilepolitike për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 387
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.