Lindi më 1911, në Dhërmi, Vlorë. Më 8 dhjetor 1949, me vendim nr. 102, është dënuar “për arratisje jashtë shtetit“, 10 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2981
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.