Lindi më 1926, në Shkodër. Më 14 janar 1980, me vendim nr. 6, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 9 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 139-140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.