Lindi më 1914, në Ersekë. Arrestuar më 15 maj 1951. Më 9 tetor 1951, me vendim 65, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për agjitacion e propagandë", "strehim dhe furnizim diversantësh", me 6 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.