Lindi në Abat - Dukagjin të Shkodrës, në vitin 1902. Me vendim nr. 331, datë 15 qershor 1951, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për «dhënie informatash mbi gjendjen politike të Shqipërisë» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 350
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.