Lindi më 1913, në Perlat të Mirditës. Më 15 maj 1947, me vendim nr. 165, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, f. 122-23
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.