Lindi më 27 korrik 1941, në Sarandë. Me vendi nr. 132, datë 5 qershor 1976, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për «pjesëmarrje në një organizatë armiqësore» dhe e dënoi me 16 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 437
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.