Lindi më 1913, në Himarë, Vlorë. Arrestuar më 16 gusht 1962. Më 14 nëntor 1962, me vendim nr. 51, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut dhe strehim diversantësh", me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Liruar më 8 shtator 1967.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 182-183
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.