Lindi në Tiranë, në vitin 1956. U arrestua më 4 prill 1982, dhe më 28 gusht të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtis ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtave të zgjedhjes për 5 vjet kohë dhe internim për 5 vjet.

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 179-180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.