Bashkëshortja e poetit Havzi Nela .Lindi më 1943, në fshatin Shishtavec të Kukësit. Më 26 prill 1967, bashkë me  të shoqin kaloi kufirin me Kosovën. U arrestua nga ushtarët jugosllavë dhe u burgos në burgun e Prizrenit. Më 6 maj 1967, jugosllavët e kthyen në pikën kufitare të Morinës, dhe më 22 maj 1967, me vendim nr. 25, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtore për "tradhëti ndaj atdheut", dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 75
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.