Lindi më 1889, në Shtellar, Kavajë. Më 10 shtator 1945, me vendim nr. 66, Gjykata e Durrësit e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe humbjen e të drejtës politike baraz me dënimin.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 87-88.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.