Lindi më 1897, në Progonat, Tepelenë. Më 6 gusht 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "si kriminel lufte dhe armik i popullit, se qysh më 1942 ka marrë pjesë në bandat grabitqare të okupatorit dhe qeverisë kuislinge, ka qenë me Ballin Kombëtar, duke luftuar kundër forcave Nacional-Çlirimtare", me 25 vjet burg, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 188
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.