Lindi në Shkodër, më 4 dhjetor 1885. U arrestua më 1 dhjetor 1944, dhe me vendim nr. 249, datë 17 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "kriminel lufte", "armik të popullit dhe sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm dhe 10 vjet punë të detyruar

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 367
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.