Lindi më 18 dhjetor të vitit 1966, në fshatin Rrajcë të Librazhdit. Më 8 dhjetor 1987, Gjykata e Rrethit të Librazhdit e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit, mbetur në tentativë» dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.