Lindi më 1930, në Konispol. U arrestua më 28 qershor 1978. Me vendim nr. 23, datë 14 prill 1979, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjejeje, sabotim», dhe e dënoi me 17 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 336
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.