Lindi më 1918, në Halo, Sarandë. Me vendim nr. 75, datë 15 tetor 1949, u deklarua fajtor për «pjesëmarrje në organizatën e spiunazhit të Sillogut të Janinës dhe për kalimin e kufirit pa leje», dhe u dënua me 15 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.