Lindi më 1924, në Bodrishtë të Gjirokastrës. Më 13 janar 1947, me vendim nr. 3, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi "armik të popullit dhe sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e dënimit.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 15-16
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.