I burgosur si pasojë e ndihmës si ndihmës mjek te një fëmijë që kishte ngrënë grurë të helmuar. Në konflikt me mjekun rojë, që nuk ishte në punë atë ditë, ai e deponon Kleanthin si përkrahës të armikut. E heqin nga puna në Peshkopi dhe kthehet në vendlindje në Kavajë dhe vetëm pas dy muajsh i kërkojnë të rikthehet në punë dhe kur mbërrin në Peshkopi, në një hotel e arrestojnë në shkallët e hotelit me akuzë sikur kishte dashur të arratisej. Dënohet dhe kryen kohën e dënimit, 7 vite e gjysmë, në burg dhe pasi del, vdes pas 1 viti si pasojë e sëmundjeve të marra në burg.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.