Lindi më 1904, në Ersekë. Më 24 korrik 1962, me vendim nr. 106, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "tradhti ndaj atdheut", me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. Vdiq në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.