Lindi më 1938, në Vuno, Himarë. Arrestuar më 3 prill 1964. Më 24 qershor 1964, me vendim nr. 28, Gjykata Vlorë e dënoi për “tentativë arratisjeje” me 6 vjet burg dhe konfiskim pasurie. Liruar 13 qershor 1969.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, FL. 40-41; D. 12, FL. 175-176
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.